Tietoa meistä

Funk On on vuonna 2009 perustettu taidekollektiivi. Funk On on toteuttanut vuosien aikana useiden kymmeninen kaupunkien, kuntien, järjestöjen, yritysten sekä tapahtumien kanssa yhteistyössä erilaisia kulttuuripainotteisia hankkeita. 

Nykyään Funk On toiminta keskittyy pääosin katutaiteisiin liittyviin nuorten kerhoihin, yritysten tapahtumiin sekä tilaustöihin, kuten muraalimaalauksiin. Funk On yli vuosikymmenen kestänyt suosio perustuu laajaan taiteilijaverkostoon sekä yhteisöllisyyteen. Funk On käytössä on lukuisia eri tyylejä edustavia ammattitaitelijoita. Tämä mahdollistaa sen, että jokaiselle työlle löytyy juuri oikea tekijä.

Funk On toiminnanjohtajana toimii Aarni Somerharju. Somerharju on katutaiteiden ja rap-musiikin ammattilaisuuden lisäksi lastensuojeluun erikoistunut sosionomi. Tästä syystä Funk On harrastuskerhot ovat saaneet viime vuosina suurta suosiota nuorten keskuudessa, sillä kerhon ohjaajat ovat rautaisia ryhmänohjauksien ammattilaisia. Funk On harrastusten toiminnan päätavoitteena on järjestää kaikille mahdollisimman matalan kynnyksen harrastustoimintaa, josta parhaillaan voi löytää itselleen elämän mittaisen harrastuksen, sekä uusia ystäviä.

Funk On taidekollektiivin arvoihin kuuluu kaikenlaisen syrjinnän, rasismin sekä kiusaamisen vastustaminen.